Boka lokaler eller anordna evenemang

Boka möteslokal på Linnéuniversitetet

För att boka lokal på Linnéuniversitetet så är snabbaste sättet att ringa Linnéuniversitetets informationscenter som hjälper dig vidare. Tel: 0772-28 80 00

Evenemangsförfrågan till Linnéuniversitetet

Vill du arrangera ett evenemang vid Linnéuniversitetet? Kontakta då Linnémöten, Linnéuniversitetets konferens- och evenemangsstöd, genom att fylla i en evenemangsförfrågan Länk till annan webbplats..

Boka Business Lab på Linnéuniversitetet

Business Lab Länk till annan webbplats. möjliggör och bjuder in till interaktivitet, mobilitet och kreativitet. Lokalen i Kalmar är belägen på entréplan i hus Forma på Linnéuniversitetet. Lokalen är avsedd för som mest 35 personer på plats samtidigt. Vid större grupper och evenemang kan BusinessLab-lokalen kombineras med bokning av angränsande lokaler och foajé.

Kårhuset Lék-stugan

Lokalen är före detta Hamnkrogens lokaler på Skeppsbrogatan 30 och den är möjlig att boka för organisationer och privatpersoner. Ta en kontakt med info@lekstugan.org

Kalmar Science Park på Varvsholmen

För medlemsföretag finns flera lokaler att hyra i Kalmar Science Parks lokaler. Länk till annan webbplats. I anslutning till Kalmar Science Parks lokaler finns även två attraktiva lokaler som heter Inblicken och Utblicken. Den senare har fin utsikt över Kalmarsund och Ölandsbron och är en attraktiv plats för större möten och events. Dessa två lokaler bokas via Jonas Mat & Event Länk till annan webbplats..

Kalmar Convention Bureau – stöd kring möten & konferenser.

För mer information kring event och konferensmöjligheter kan du kontakta Kalmar Convention Bureau Länk till annan webbplats.. Här får ni också hjälp om ni har funderingar på att skapa eller få hit en konferens, kongress eller ett evenemang inom ert verksamhetsområde. Ett möte eller konferens på hemmaplan kan bidra till en rad positiva effekter för dig, din verksamhet och Kalmar.

Fler sidor inom för näringsliv och organisationer

Samarbeta med studenter

Här har vi samlat de möjligheter som finns för att samarbeta med nästa generation av talanger.

Samarbeta med forskare

Här har vi samlat de möjligheter som finns för att samarbeta med forskare.

Kompetensutveckla dig och din personal

Ta del av ordinarie utbildningsutbud eller skapa skräddarsydda kurser. Här beskriver vi möjligheterna.

Följ nyheter och aktuellt

Håll dig uppdaterad på aktiviteter och nyheter för universitetssamverkan, innovation och tillväxt.

Kontaktuppgifter

Här finns kontaktuppgifterna för att du snabbt ska hitta rätt när du vill samverka med universitetet.

Tio snabba tips

Till dig som har bråttom med att komma i gång med universitetssamverkan!

Senast uppdaterad: 29 april 2024
Publicerad: 17 april 2024