Hit kan du höra av dig om du känner oro efter dagens händelse vid Långviken

Under lördagen larmades polisen till Långviken, Stensö, efter att en mörkklädd och maskerad man synts till med ett vapenliknande föremål i handen. Bland de som befann sig i området fanns elever från Stagneliusskolan, vars studentkår hade ordnat ett arrangemang under dagen.

QR-koder

En QR-kod är en slags streckkod som har formen av en fyrkant. QR-koder innehåller ofta en länk till en webbplats eller ett dokument, men kan också innehålla text eller kontaktuppgifter.

Ibland använder Kalmar kommun QR-koder i annonser eller olika trycksaker. Med hjälp av kameran i din mobiltelefon eller surfplatta skannar du QR-koden och följer instruktionerna på skärmen.

Med moderna mobiltelefoner och surfplattor kan du skanna direkt i den inbyggda kameran. Du kan också ladda ner en QR-läsare där du hämtar appar. Då öppnar du appen och skannar QR-koden med hjälp av den.

Fler sidor inom press- och informationsmaterial

Pressmeddelanden

Kalmar kommuns pressrum.

Kommunvapen