Brukshageslingan

Vill du göra din promenad till en annorlunda upplevelse? Vill du möta roliga utmaningar, träna efter dina förutsättningar och ta del av intressant fakta och aktuell forskning? I så fall är aktivitetsrundan något för dig!

Denna slinga hittar du vid Brukshagen på Skälby. Är du på Skälbyområdet tar du bron över E22 och hittar starten i skogskanten rakt fram.

Längd: 1.4 kilometer. Längs med slingan finns tolv olika skyltar, där du kan träna och utföra fysiska övningar i din egen takt.

Hälften av skyltarna består av enskild träning i olika nivåer och hälften består av samarbetsövningar. Anpassa övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. På skyltarna finns även spännande forskning och intressant fakta att ta del av.

Du väljer självklart vilken nivå du vill hålla, alla rörelser är bra för kroppen!

Instruktioner

Genom en qr-kod kommer du åt filmade övningar och fördjupad forskning. Hämta hem en qr-läsare som en applikation till din smartphone eller surfplatta.

Genom applikationen kan du sedan direkt använda din mobiltelefon eller surfplatta för att läsa av qr-koden och förflyttas till innehållet den leder till.

Du startar applikationen och skannar qr-koden med hjälp av kameran. Har du en iPhone räcker det att du startar kameran och tittar på qr-koden genom den.

Fler sidor inom aktivitetsrundor

Parkrundan

Runt om vid bodarna finns 12 olika skyltar, där du kan träna och utföra fysiska övningar i din egen takt.

Senast uppdaterad: 5 augusti 2020
Publicerad: 27 maj 2020