För elever - På egna ben

Projektet ”På egna ben” utmanar mellanstadieelever i Kalmar att gå, cykla eller åka kollektivt till skolan.

Utmaningen för 2019 är nu genomförd och priserna utdelade. Hoppas vi hörs igen till nästa höst - du som är mellanstadieelev!

Klassen som samlar flest poäng i utmaningen och vinner 1:a pris får välja först bland de tre priserna följt av andrapristagarnas val och tredjepristagarnas val.

Varje vecka fram till måletappen har klassen även möjlighet att kvalificera sig för utlottning av ett etappris. Har klassen gått, cyklat eller åkt kollektivt och dessutom samlat bonuspoäng fyra av fem dagar, är ni med i utlottningen.

Priserna 2019:


Boda Borg - Karlskrona - Vinnande klass Vasaskolan 5A
5 timmar på Boda Borg fyllt med nervkittlande utmaningar för lagen att klara sig igenom. Välj fritt bland många olika Questar och teman och mät din grupps framgångar mot klasskompisarna genom att se vilka som överlistar flest Questar. Tacobuffé och prisutdelning ingår också i dagen!

Nöjeshuset - Emmaboda - Vinnande klass Lindsdalsskolorna 6D
En fartfylld femkamp på Nöjeshuset i Emmaboda med yxkastning, fotbollsdart, mekanisk tjur, slung boll och gladiatorutmaning. Efter femkampen blir det pizzabuffé!

Bowling - Kalmar, Nybro eller Västervik/Oskarshamn - Vinnande klass Funkaboskolan 5A
En timme bowling för hela klassen med tacobuffé (Kalmar), hamburgare och pommes (Västervik/Oskarshamn) eller korv med bröd (Nybro).

Etappriser
Biobiljetter för hela klassen.

Fler sidor inom på egna ben

För vårdnadshavare - På egna ben

Du som förälder kommer alldeles säkert att höra talas om ditt barns engagemang i På egna ben.

Om utmaningen - På egna ben

Såhär går utmaningen till.

Senast uppdaterad: 31 oktober 2019
Publicerad: 30 augusti 2019