Hit kan du höra av dig om du känner oro efter dagens händelse vid Långviken

Under lördagen larmades polisen till Långviken, Stensö, efter att en mörkklädd och maskerad man synts till med ett vapenliknande föremål i handen. Bland de som befann sig i området fanns elever från Stagneliusskolan, vars studentkår hade ordnat ett arrangemang under dagen.

Öppen förskola i Södermöre, Ljungbyholm

Välkommen till Öppen förskola Södermöre - Familjecentral Södermöre

Instagram

Ni kan följa oss på vårt instagramkonto:oppenforskolasodermore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Musik - För oss är musik ett viktigt inslag. Musik är den mest omedelbara av alla konstarter och kräver ingen speciell mognad hos mottagaren. Den går över alla språk- och åldersgränser och förmedlar känslor på ett mera direkt sätt än de flesta andra former av kommunikation.

Skapande verksamhet - Att skapa är ett sätt att mötas där vi gemensamt inspireras av varandra Tillsammans utforskar vi färg och form. Vi värnar om och tänker ur ett miljöperspektiv. Vi handlar miljövänligt och tar tillvara på spillmaterial för att berika den skapande verksamheten.

Miljön - Att få möta en miljö som lockar till att jag som besökare blir nyfiken och vill utforska. Att miljön ska vara tillgänglig för stora och små. Att som besökare känna sig välkommen och delaktig.

Mer information om familjecentral - På familjecentralen samverkar mödrahälsovård, barnhälsovård, socialtjänsten och öppen förskola. Målet för verksamheten är att utifrån hela familjens livssituation främja en god hälsa hos barn och föräldrar genom att:

 

  • Finnas tillgänglig som nära mötesplats
  • Stärka det sociala nätverket runt barn och föräldrar
  • Skapa aktiviteter där föräldrar och barn är delaktiga
  • Vara ett kunskaps- och informationscentrum

Kontakt

Senast uppdaterad: 8 januari 2024
Publicerad: 15 juni 2017