Chatta med oss

Vår nya AI-chatt hjälper dig att hitta information och svar på dina frågor, genom att söka av kalmar.se på sekunder. Chatten blir bättre och bättre ju mer den används, för att ge den träning smygstartar vi chatten i liten skala.

Chatten är byggd med avancerad teknik för att förstå dina frågor och ge dig relevanta svar. När den är tillräckligt bra på att ge rätt svar kommer du att ha tillgång till den från alla sidor på kalmar.se, men just nu finns chatten bara på den här sidan.

Har du frågor som chatten inte kan svara på?

Vi ber om din förståelse och tålamod under uppstartsperioden.

Om du känner dig osäker på svaret du får från AI-chatten, eller om du inte hittar det du letar efter, tveka inte att ringa vårt kontaktcenter på 010-352 00 00 eller kontakta oss via e-post på kommun@kalmar.se, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

Varför använder vi oss av AI-chatt?

Det här är en del i vår digitaliseringssatsning. Målet är att fler som hör av sig till oss ska få hjälp utan att behöva vänta i telefonkö på att få svar på sina frågor via e-post.

Genom att använda chatten frigör vi också tid för mer komplexa frågor som behöver hanteras av våra medarbetare i Kontaktcenter eller i verksamheterna.

Du hittar AI-chattikonen nere till höger på sidan. Ikonen är en blå cirkel med en pratbubbla i.

Fler sidor inom kontakta oss

Tyck till (Lämna synpunkter eller klagomål)

Här kan du både anmäla fel och lämna synpunkter på hur vi kan göra Kalmar bättre.

Övriga länkar

Senast uppdaterad: 3 juni 2024
Publicerad: 26 mars 2024