Sommarjobb 2024 - Omsorg om äldre

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Till sommaren söker vi dig som vill ha ett viktigt och meningsfullt sommarjobb. Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor. Dina arbetsuppgifter kan vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor och framför allt visa personlig omtanke. Vår verksamhet pågår hela tiden, vardagar, kvällar och nätter. Dina arbetstider styrs av verksamheternas behov. Din anställning påbörjas innan sommaren med introduktion på arbetsplatsen, webbaserad introduktion och praktisk utbildning.

Din profil

Till många av våra sommarjobb kräver vi inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor. Du behöver inte kunna allt, du kommer att få en ordentlig introduktion innan du börjar jobba. Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom: • vård- och omsorgsprogrammet • sjuksköterskeprogrammet • eller annan lämplig utbildning Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete. Har du dessutom arbetat hos oss tidigare och har goda referenser är även det meriterande. Det är det viktigt att du kan kommunicera på svenska. Du ska ha förmåga att förstå och tillgodogöra dig instruktioner och delegationer på svenska, både i tal och skrift. För alla våra sommarjobb ska du vara minst 18 år. Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande så därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Du behöver också lämna ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister. Det finns att hämta på polisens webbplats. Utdraget heter HVB-hem . Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. Kalmar kommun har en äldreomsorg i nationell framkant. Kalmar kommun ska vara drivande när det gäller nya idéer, samverkan och ständigt förbättringsarbete med omsorgstagarna i centrum. Tillsammans gör vi Kalmars vård och omsorg ännu bättre dygnet runt. Allt för de äldres skull. Välkommen till oss!

Anställningen

Omfattning Heltid / deltid
Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Antal tjänster 400

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum 2024-06-30
Referensnummer C165361

Kontakt

Annika Eriksson
HR-administratör
010-352 05 57
Ann Gustafsson
HR-specialist
010-352 05 71

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Nås via kontaktcenter
010-352 00 00

Övrig information

För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.