Kalmar kommun är drabbad av omfattande störningar i delar av IT-miljön

Vi uppdaterar informationen löpande.

Sommarjobb 2024 – Park- och utemiljöarbetare

Serviceförvaltningen

Om tjänsten

Som semestervikarie kommer du att i huvudsak jobba med att hålla rent och ordning i våra parker och stadsrum samt badplatser. Du kommer arbeta i våra lag och kan vara placerad i ett distrikt tillsammans med en till tre medarbetare. Ni har bil och jobbar självständigt över dagen. Ni utgår från centrala Kalmar eller ifrån ett distrikt. Vissa arbeten kan vara mer individuella. Vanliga arbetsuppgifter är renhållning t.ex. tömning av papperskorgar, skräpplockning samt övrigt underhåll och grönyteskötsel som t.ex. ogräsrensning, strandsskötsel, trimning och gräsklippning. Schemaläggning på helger kan förekomma.

Din profil

Arbetet ställer krav på bra samarbetsförmåga med god social förmåga. Du bör vara ansvarstagande, noggrann samt serviceinriktad. Du ska ha förmåga att förstå och tillgodogöra dig instruktioner och delegationer på svenska, både i tal och skrift. Flexibilitet, ansvarstagande, bra kundbemötande, kreativitet och god samarbetsförmåga är egenskaper vi värdesätter hos dig. Tidigare liknande erfarenheter är meriterande. B-körkort för manuellt växlad bil är starkt meriterande.

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. Serviceförvaltningen levererar interna tjänster för att våra kollegor i kommunkoncernen ska kunna fokusera på sina kärnverksamheter. Det arbete vi gör påverkar direkt människors vardag. Varje dag, året om. Det är vi som ser till att barn, elever och omsorgstagare har bra och rena lokaler samt god och näringsriktig kost. Vi leder och samordnar kommunens inköp och vi skapar förutsättningar för ett vackert, tryggt och hållbart Kalmar. Välkommen till oss!

Anställningen

Omfattning Timavlönad
Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Antal tjänster 15

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum 2024-05-15
Referensnummer C165330

Kontakt

Karin Fahlcrantz
Enhetschef
010-352 11 12
Henrik Bertilsson
Tf Enhetschef gata
010-352 11 16
Magnus Barkman
Enhetschef
010-352 11 11

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Nås via kontaktcenter
010-352 00 00

Övrig information

För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.