Sommarjobb 2024 - Socialt arbete - Funktionsstöd

Socialförvaltningen

Om tjänsten

Är du intresserad av människor och människors olika förutsättningar i livet? Vill du ha ett meningsfullt sommarjobb som ger dig förutsättningar att utvecklas som person? DÅ ska du söka sommarjobb inom socialt arbete/ funktionsstöd. Arbetet innebär att stödja personer med olika funktionsnedsättningar eller missbruksproblematik, att leva så självständigt som möjligt. Det handlar om att i vardagssituationer utföra allt från praktiska göromål till att skapa trygghet och meningsfullhet i tillvaron för den enskilde. Målgrupperna som vi söker sommarjobbare till är både barn och vuxna.

Din profil

Det viktigaste är att du är en ansvarstagande och lyhörd person! Har du också relevanta erfarenheter från till exempel arbete eller utbildning så är det ytterligare ett plus. Berätta om det i din ansökan och redogör i ditt CV. Körkort är alltid meriterande och ibland ett krav för vissa av sommarjobben. Du behöver också lämna ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister. Det finns att hämta på polisens webbplats. Utdraget heter HVB-hem .

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. Socialförvaltningens uppdrag är att främja människors sociala och ekonomiska trygghet, jämlikhet i levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Vi arbetar därför processorienterat så att våra brukare får sitt behov av stöd och hjälp tillgodosett med god kvalitet – våra processer hjälper oss att skapa värde för dem vi finns till för. Välkommen till oss!

Anställningen

Omfattning Heltid / deltid
Anställningsform Sommarjobb / Säsongsanställning
Antal tjänster 250

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum 2024-06-30
Referensnummer C165353

Kontakt

Annika Eriksson
HR-administratör
010-352 05 57
Ann Gustafsson
HR-specialist
010-352 05 71

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Nås via kontaktcenter
010-352 00 00

Övrig information

För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.