Kalmar kommun är drabbad av omfattande störningar i delar av IT-miljön

Vi uppdaterar informationen löpande.

Fullt Ös 2023 med Victor Crone, Hanna Ferm och Dj  Alecce

I helgen är det åter dags för kultur och idrottsfestivalen Fullt Ös som riktar sig till ungdomar på högstadiet och gymnasiet.

Fullt Ös är en Kultur och idrottsfestival som startade som ett drogförebyggande arbete på de "riskkvällar" som fanns i Kalmar, då det konsumerades mycket alkohol i Kalmar framförallt i Stadsparken.

På valborgsmässoafton den 30 april mellan klockan 18.00-24.00 är ungdomar välkomna till Kalmar Sportcenter där det kommer finnas en mängd olika saker att spendera tiden på. 

Det blir aktiviteter som: Go-Cart, Gellyball, karusell, lasergame, skridskoåkning. Föreningar är på plats för prova på aktiviteter.Simhallen är också öppen och det kommer vara disco i äventyrsdelen.

Det kommer även bjudas på konsert med Victor Crone, Hanna Ferm och Dj Alecce. En eldshow kommer visas med kulturskolan. För de som vill ta en paus eller ta det lite lugnare kommer det finnas en mässhall med lite skapande aktiviteter. Där finns även kulturskolan och biblioteket på plats.

På området finns det möjlighet till att köpa pizzaslice och annat gott. Valborgsarrangemanget Fullt Ös har arrangerats i Kalmar sedan 2009, med uppehåll under två år på grund av pandemi, och är ett samarbete mellan kultur- och fritidsförvaltningen, socialförvaltningen, utbildningsförvaltningen, kommunledningskontoret och länsstyrelsen.

Publicerad: 27 april 2023