Årets konferencierer till Guldfesten 2023

Bild

Guldfesten 2023 går av stapeln den 5 maj och nu är det klart vilka som ska leda Kalmars näringsliv genom den förgyllda kvällen, Henrik Nilsson Ederam och Karin Lagerlöf.

Henrik Nilsson är förvaltningschef på Kultur och fritidsförvaltningen och Karin Lagerlöf är affärsutvecklare och marknadschef på Kalmar Öland Airport. Tillsamman kommer de vara en guldskimrande duo i Kalmarsalen och guida kvällens gäster genom festligheterna.

- Jag ser så fram emot att få vara med och lyfta fram och hylla några av Kalmars många duktiga entreprenörer, eldsjälar och företagare. En kväll då vi kan fira framgångar och addera lite extra guldkant till Kalmars näringsliv helt enkelt, säger Karin Lagerlöf.

Henrik Nilsson Ederam gör en favorit i repris och har tagit på sig uppdraget som konferencier för andra året i rad.

- Det är ett hedersuppdrag! Jag fick chansen att vara redan med förra året och ser verkligen fram emot att återigen få vara med och skapa stämning när vi hyllar det lokala näringslivet, säger Henrik Nilsson Ederam.

Artister från Kalmar på scenen

Guldfesten 2023 går i lokala förmågors tecken. Under kvällen kommer Ida Seve och Niklas Brevestedt med flera att stå för underhållningen.

- Guldfesten har alltid anlitat lokala leverantörer från vilket inte är något undantag i år heller, men utöver det kommer vi också ha lokala artister på scenen. Vi tycker det är fantastiskt att Kalmar kan leverera lokalt på alla plan!, säger Thomas Davidsson, näringslivschef på Kalmar kommun.

Förgyllda samarbeten

För att skapa en fantastiskt kvälls krävs många samarbeten, någon som näringslivschef Thomas Davidsson ser som helt avgörande.

- Man märker att Kalmar vill komma framåt tillsammans och Guldfesten är ett sådant tillfälle där det syns tydligt. I år är vi mycket glada att få samarbeta med några starka varumärken i Kalmar; Ikea, Yaskawa, Liljas bil, Stufvenäs gästgifveri, Ica Maxi, Consid och Pontuz Löfgren som alla jobbar med kreativa förslag för att förgylla kvällen.

Boka din biljett till Guldfesten!

Niklas och Ida

 Ida Seve och Niklas Brevestedt.

Publicerad: 31 mars 2023