Håll i guldhatten för nu är det dags för Guldfesten

Bild

Den 5 maj firas näringslivet i Kalmar under festliga former i Kalmarsalen. Det blir en helkväll med prisutdelning, underhållning och skratt.

- Kalmar har ett näringsliv som är både mångsidigt, drivande och fyllt av idérika entreprenörer. Guldfesten är till för dem och vi är alla förväntansfulla inför kvällen, säger Annette Andersson, kommundirektör på Kalmar kommun.

Guldfesten är inne på sitt 21 år och kommer bjuda på en trerätters middag, underhållning på scenen, musik och företagare som gjort enastående insatser kommer prisas inom olika kategorier.

Det finns över 7000 företag i Kalmar och Thomas Davidsson, näringslivschef på Kalmar kommun, vill att lockar brett bland alla företagare till Guldfesten. Kom, applådera och hylla alla pristagare denna fredagskväll.

- Företagen i kommunen blir fler och många yngre modiga entreprenörer startar eget. Jag hoppas de också vill delta på Guldfesten och passa på att nätverka med andra företagare och nyckelpersoner inom näringslivet, säger Thomas Davidsson, näringslivschef på Kalmar kommun.

Läs mer och boka era biljetter till Guldfesten redan idag på www.kalmar.se/guldfesten Länk till annan webbplats.

Publicerad: 3 mars 2023