Skördevecka

Under vecka 39, 21-25 september, har förskoleköken och skolrestaurangerna tema skördevecka. Detta uppmärksammas genom att köken använder sig av säsongens rotfrukter och frukter.

Det kommer även att finnas en utställning i skolrestaurangerna med fakta om rotfrukter, äpplen och pumpor.

Fler sidor inom mat i förskola och skola

Om kostverksamheten

För dig som vill veta mer om kostverksamheten i Kalmar kommun.

Måltidsupplevelse

För dig som vill veta mer om hur vi jobbar för bra skolmat och samspel mellan kost och pedagogik.

Matsvinn

Följ vårt arbete kring hur vi aktivt minskar matsvinnet i förskola och skola.

God, hälsosam och näringsriktig kost

För dig som vill veta mer om hur vi lagar och serverar goda, kostnadsfria och näringsriktiga måltider.

Specialkost och anpassad kost

För dig som vill veta mer om hur Kalmar kommun arbetar med specialkost i förskola och skola.

Rekrytering

Är du intresserad av att jobba inom kostverksamheten?

Senast uppdaterad: 23 september 2020
Publicerad: 4 september 2020