Årets Ledare

Bild

Lärargalan 2019

I söndags gick årets lärargala av stapeln, vissa av er kanske såg den på SVT under söndagskvällen.

Ni som missade den kan se den i sin helhet via länken nedan, speciellt spännande blev det ca 30 minuter in i programmet.

Vår eminente idrottslärare, Andreas Urzander, vann nämligen priset för årets ledare! Stort Grattis Andy! Mycket välförtjänt! (scrolla fram till 29.35 i filmen nedan för att se Andreas mottaga sitt pris från Anna Ekström, Sveriges utbildningsminister)

https://urplay.se/program/214307-larargalan-2019länk till annan webbplats

Även tre andra lärare på skolan blev nominerade – bara det är ju anmärkningsvärt! Stort Grattis även till er! Bra jobbat!

Deras nomineringar kan ni läsa här nedan.

- Monica Karlsson
Kalmarsundsskolan
För att hon gör så att jag förstår, hon är rolig, snäll, kreativ och lär mig på ett jättebra sätt. Jag vill nominera Monica för att hon är den bästa läraren på skolan.

- Maja Borgström
Kalmarsundsskolan
Min motivering till att Maja Borgström ska bli nominerad till bästa läraren är just för att hon är snäll i alla situationer, rolig, alltid ett glatt leende på läpparna oavsett var eller när, om man har problem med någon fråga så hjälper hon väldigt mycket och hon formulerar knasiga frågor till ett jättebra sätt. Maja har bara jobbat som lärare i ungefär ett år och är helt fantastiskt och även så är hon bäst med att jobba med ungdomar. Hon förtjänar verkligen det här!

- Hanna Forsberg
Kalmarsundsskolan
Hanna är en underbar människa och lärare. Lektionerna blev aldrig tråkiga eftersom att hon alltid hittade på något nytt som att tex använda sig av teaterspel med hela klassen. Hanna gav mig en helt annan blick av historian. Alla elever älskar Hanna för den hon är och SO-lektionerna blev aldrig tråkiga. Hanna är bäst och jag hoppas att hon vinner.

Publicerad: 4 december 2019