Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Kalmar län

Gäller från och med 14 december 2020.

Om Funkaboskolan

På Funkaboskolan tycker vi att olikheter och mångfald är en styrka och en tillgång, då detta gör oss till ett Sverige i miniatyr. Vi vill genom tydlighet och lyhördhet ta vara på elevernas intressen och tillföra nya utmaningar för att öka lusten att lära. Vi arbetar för att alla ska bemötas med tolerans och acceptans och för att alla ska ges förutsättningar att utvecklas till den bästa versionen av sig själv.

Aktuellt

2021 års vårdnadshavarenkät

Till dig som vårdnadshavare till barn på Funkaboskolan. Vi vill först sända ett varmt tack till er alla för det goda betyg ni gav vår verksamhet 2020. Ni tillsammans med era barn var mest nöjda i hela Kalmar kommun vilket visade sig i 2020 års elev- och vårdnadshavarenkäter. Nu får ni möjlighet att svara på 2021 års vårdnadshavarenkät. Vår förhoppning är att du tar dig tid att svara och att vi får in 100% svar på enkäten. Vi behöver ett svar för varje barn du har i vår verksamhet.

Tack än en gång för din uppskattning till vår verksamhet och tack för att du bidrar med svar på 2021 års vårdnadshavarenkät.

Länkarna:

V-havare skola och fritidshem:
https://www.esmaker.net/nx2/s. aspx?id=31e943bc47c7länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Årets prestationspris


Årets prestationspris när det gäller nöjda vårdnadshavare och elever går till Funkaboskolan i Kalmar. Det är med stolthet och värme i hjärtat jag tar del av filmen som utbildningsnämndens ordförande Lasse Johansson skickar idag. Funkaboskolan rankas bäst i Kalmar kommun av vårdnadshavare och elever när det gäller nöjdhetsindex. Jag böjer mig i vördnad för allt det pedagogiska och sociala arbete som pågår på Funkaboskolan varje dag. Kvaliteten är så hög, vårdnadshavare och elever är så nöjda!

Sträck på er alla medarbetare och ge er själv en klapp på axeln. Den är ni så väl värda!

Mvh Kerstin Espelund

Förväntningar på Funkaboskolan

Tillsammans tar vi ansvar för ditt barns skolgång

Kontakta Funkaboskolan

Kontaktuppgifter till Funkaboskolan

Välkommen till Funkaboskolan

Skolans ledord är ”Skolan där trygghet och kunskap ger dig framtidstro”.