Förskolan och vår omgivning

Vi strävar efter att skapa miljöer som är estetiska och inbjudande både inne och ute. Allt lärande sker i relation till miljön och de som befinner sig där tillsammans.

Att skapa mötesplatser där utforskande och lärande kan ske och att miljöerna erbjuder hundraspråklig undervisning, det vill säga att lärande sker på många olika sätt och genom olika uttryck. Vi strävar efter att använda återbruksmaterial för skapande och konstruktion vilket innebär att möjligheterna är oändliga men också att vi tar tillvara på naturens resurser.

Förskolan Snurrom har nära till naturen och har utanför förskolegården tillgång till en egen liten skog att utforska och utmanas i.

På enheten Vimpeltorpet kommer det att vara två nybyggda förskolor som är väl anpassade efter dagens regler kring tillgänglighet för funktionshindrade. Ramp med ledstång till entréer, kontraster dörrar, vägg och foder, handikappsanpassade toaletter samt hiss till nedre våningen är några av de anpassningar som finns på Snurroms förskola.

Fler sidor inom om förskolan vimpeltorpet

Organisation på förskolan Vimpeltorpet

Information om hur förskolan är uppbyggd

Kontakta förskolan Vimpeltorpet

Kontakta förskolan Vimpeltorpet

Avdelningar på förskolan Vimpeltorpet

Information om förskolans avdelningar

Jobba hos oss på förskolan Vimpeltorpet

Information om du är intresserad över att arbeta hos oss på Vimpeltorpet

Senast uppdaterad: 28 november 2019
Publicerad: 17 oktober 2017