Du som vårdnadshavare

Du som vårdnadshavare är viktig för ditt barns utveckling och lärande. Därför strävar vi efter en god relation mellan dig och förskolan. Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss om det är något du funderar över.

Hämtning och lämning

Den viktigast kontakten för samarbete mellan hem och förskola är den dagliga vid lämning och hämtning. Då kan vi byta information med varandra kring och tillsammans med ert barn. Vi ser gärna att ni kommer in i verksamheten när ni lämnar och hämtar ert barn. På så vis får ni se mer av vår verksamhet och vi kan fortsätta närvara hos barnen.

På varje avdelning finns informationstavlor där ni kan ta del av det som händer på förskolan. Där finns också möjlighet för er att skriva ner era barns eller era egna idéer och tankar så ni kan ha inflytande i verksamheten. Varje avdelning skickar
regelbundet brev till vårdnadshavare med information om vad som händer på avdelningen.

Utvecklingssamtal

Vi erbjuder ett utvecklingssamtal per läsår. Då sitter vi ner och samtalar kring ert barns utveckling och lärande i förskolan. Underlaget för samtalet får ni tillgång till via edWise så att ni kan komma förberedda och ha inflytande över vad samtalet ska handla om. Ibland kan vi eller ni känna att det behövs extra samtal. Då ordnar vi självklart det.

 

Tider och rutiner på förskolan Trekanten

Tider och rutiner på förskolan Trekanten

Anmäla och säga upp plats på förskolan Trekanten

Du anmäler och säger upp plats via vår e-tjänst eller till aktuell förskola eller fritidshem

Sjukanmälan och ledighet på förskolan Trekanten

Såhär gör du för att anmäla sjukdom eller ledighet för ditt barn

Mat i förskola och skola

Matsedel och kostpolicy för Kalmar kommuns skolor och förskolor