Fritidsgården Ljungbyholm

På fritidsgården kan ni ungdomar träffa varandra, träffa erfarna fritidsledare och tillsammans skapar vi en meningsfull fritid i en trygg och drogfri miljö.

Välkomna till fritidsgården ”Hobban”!

I Södermöre kommundel är fritidsgården en del av allaktivitetshuset ”Södermöre för alla” och ligger i Södermöreskolans lokaler, jämte Ljungbyholms bibliotek.

På fritidsgården kan ni ungdomar träffa varandra, träffa erfarna fritidsledare och tillsammans skapar vi en meningsfull fritid i en trygg och drogfri miljö. De aktiviter vi erbjuder är baserade på era egna önskemål och förslag, och vi arbetar ständigt på att fortsätta hjälpa er förverkliga era idéer. Har du någon bra idé så kom hit och berätta mer!

Vi har ett stående program med aktiviteter på kvällstid och utöver det kan du till exempel spela pingis, skapa i vårt pysselrum, lira fotboll/basket/innebandy, klättra på vår klättervägg, spela brädspel och tv-spel, kolla på film, baka, laga mat, spela biljard eller bara fika och umgås.

På fredagskvällar kan ni helt kostnadsfritt prova på en mängd olika idrotter genom verksamheten Drive-In idrott Södermöre. (För mer info om detta se deras facebook-sida, ”Drive in idrott Södermöre”). Vi lagar också mat tillsammans på fredagarna som ni får köpa för 15 kronor inklusive saft, vilken tid vi äter varierar lite.

Vi har ett antal olika grupper där du kan vara med, bland annat en resegrupp, en kreativ grupp, en filmgrupp, innebandygrupper, ungdomsråd och ”Genusspanarna”. Prata med en fritidsledare så berättar vi mer! Varje termin planerar vi dessutom in några olika resor/utflykter, exempelvis till Liseberg och Ullared.

Vårt mål är att fritidsgården skall vara en trygg och spännande mötesplats, där ni ungdomar har möjlighet att testa nya saker, utvecklas och kunna vara er själva!

Du får börja besöka oss när du går i femman, om du är yngre är du välkommen tillsammans med målsman.

Varmt välkomna önskar Jessica, Maja, Pontus och Carro!

Öppettider


Måndag:
14.00-19.00 För årskurs 5.
14.00-21.00 För årskurs 6-9.

Onsdag:
14.00-19.00 För årskurs 5.
14.00-21.00 För årskurs 6-9.

Fredag:
14.00-19.00 För årskurs 5.
14.00-22.30 För årskurs 6-uppåt

Info och kontakt:
Facebook: Södermöre för alla
Instagram: Hobbanforalla

Telefon: 0480-45 29 59
Mobil: 070-22 78 172

Fler sidor inom fritidsgårdar

Funkabo fritidsgård

Välkommen till Funkabo fritidsgård

Lindsdals fritidsgård

Välkommen till Lindsdals fritidsgård

Nova fritidsgård

Välkommen till Nova fritidsgård

Rinkabyholms fritidsgård

Välkommen till Rinkabyholms fritidsgård

Trekantens fritidsgård

Välkommen till Trekantens fritidsgård

Publicerad: 10 juni 2019