Eldningsförbud från 13 maj 2022, klockan 12.00

Eldningsförbud gäller från 13 maj klockan 12.00 i hela Kalmar kommun. Beslutet har tagits i samråd med Länsstyrelsen i Kalmar län och ytterligare åtta kommuner i länet. Förbudet gäller tills vidare.

Kalmar Summer Camp 2022

jun
08:00 – 16:00 20 juni – 22 juni
Logga för Kalmar Summer Camp

Kalmar Summer Camp

Starta sommarlovet med en summer camp på Långviken!

Lägret innebär gemenskap och glädje genom att testa på olika roliga sommaraktiviteter som t.ex. beachhandboll, beachvolleyboll, basket, segling, teater och andra roliga och utmanande aktiviteter tillsammans med våra lokala föreningar på Långviken och deras unga ledare.

Kalmar Summer Camp är för barn födda 2008-2011. Först till kvarn gäller, begränsat med platser, max 200 st. Du blir kontaktad den 20 maj om du har fått plats eller om du hamnat på reservlistan.

För att ge alla samma möjlighet att anmäla sig öppnas länken till anmälan den 16 maj klockan 16.00! Se länk nedan under "Föranmälan".

Obs: Anmälan sker tillsammans med vårdnadshavare.

Namn på aktivitet/evenemang:

Kalmar Summer Camp

Arrangör:

Kalmar kommun

Beskrivning:

Datum och tid:

20-22 juni

Ålder och aktivitet:

11-14 år (ungdomar födda 2008-2011)

Plats:

Långviken (Beachanläggningen)