jun

Expedition framtiden - konstkollo i Påryd

OBS! Fullbokat!

Artikel-bild

Under fyra dagar samlas vi utomhus på vackra Karlslunda hembygdsförenings gård för en gemensam konstnärlig expedition till framtiden tillsammans med konstnär Robin Tidblom.

Tillsammans skapar vi ett stort verk med material från omgivningarna på temat framtidens kulturarv. Var med och skapa morgondagens kulturarv, precis så som du vill ha det! Verket kommer sedan hängas upp på huvudbyggnaden och möta midsommarfirarna dagen efter. Som avslutning hålls en teaterworkshop med Triangelteatern på samma tema.

Vi bjuder på enklare mat som vi tillreder tillsammans och fika. Att delta är gratis men du behöver anmäla dig via länken nedan. Delta en dag eller flera. Passar alla åldrar, alla får vara med och skapa! Små barn behöver ha med sig en vuxen. Gratis buss går från Norrliden och Oxhagen, hör av dig om du vill åka med den.

Evenemanget är ett samarbetsprojekt mellan Kalmar kommun och Linnéuniversitetet där konst och forskningsfältet "framtidens kulturarv" möts. Ytterligare tre tillfällen ges under året med annat innehåll. Norrliden 29/6, Stadsfesten 10/8, Skälby 1-2/4. Välkomna!

• Datum Den
  • Tid till