2
apr
13:00 – 15:30

DANS WORKSHOP´s

Artikel-bild

Vecka 14, under påsklovet. Mellan den 2 april och den 5 april kommer vi på Unik hålla 8 stycken Dans klasser, i olika stilar och med olika läkare.
Allt är gratis, för dig som vill testa nya dansstilar eller träna det du redan kan med professionella lärare och nya talanger.

Klasserna kommer vara:
13.00-14.15
&
14.15-15.30


TISDAG 2/4:
13.00
Jazz
med Mira & Tindra från Kalmar
Nya talanger med utbildningar i musikal så kommer dessa tjejer med mycket energi och driv samt en väldigt vänlig inställning till er som dansare.

14.15
HipHop
med Linnea Elfros från Göteborg
Linnea är utbildad och har undervisat flera år. Född på Gotland och har dansat i både Stockholm och Göteborg.
En väldigt bra kvinna med mycket fin pedagogik kommer hon skapa magi på klassen.

ONSDAG 3/4:
13.00
Streetjazz
med Erika O´neil
Erika är utbildad vid Balettakademiens treåriga dansarutbildning i Stockholm och på Danscenters yrkesförberedande linje.
Med 15 års yrkesverksamhet som dansare och koreograf har hon både skapat och medverkat i produktioner för scen, film och tv. 2024 fick hennes senaste verk "Crucifiga" pris för "Best Choreography" vid European Music Video Award (film festival).

14.15
Modernt
med Erica O´neil
Mina klasser är energiska, fyllda av flow och dansglädje! Jag blandar friskt mellan allt från lyrsik jazz till street influerade stilar samt modern/nutida floorwork tekniker. Som pedagog lägger jag mycket vikt vid att eleverna ska få arbeta igenom hela kroppen och utmanas i tempo, känsla, dynamik och teknik. Mitt mål är att alla elever ska känna dig sedda och trygga i danssalen och tillsammans arbetar vi med mottot ”det blir inte fel, bara annorlunda.”


TOSDAG 4/4:
13.00
Popping
med Rawburt
Popping är en Streetdance stil med rötterna i USA. Den växte fram på västkusten och har sedan dess spridit sig över världen. Robert har tränat med flertalet grundare i NYC samt på väldigt många andra platser i världen.

14.15
House dance
med Rawburt​
Efter sina studier i dans i New York City och Sverige samt i München på IWANSON har Robert jobbat som dansare i hela världen.​
Han har arbetat med många olika projekt både i Streetdance-världen och den samtida dansscenen, till exempel:
Fredrik ”Benke” Rydmans ”The Nutcracker Reloaded”, som har framförts både i Stockholm och runt om i Europa, Salzburg Festspiele, Body Rock i SanDiego, Jump United/That´s Dance i New Dehli och med Celidance i Skellefteå.


FREDAG 5/4:
13.00
Yoga (Vinyasana)
Med Lena
Lena kommer från tyskland och är en väldigt talangfull dansare som undervisat hos oss förut. En extremt kreativ person med många järn i elden samt ett hjärta som brinner för konst.
Hon är utbildad Yoga instruktör och nu kommer hon hålla en lugn och magnifik klass oss oss på Unik. Matta finns på plats.

14.15
Breaking
med Rawburt
Information om Robert finns här uppe eller på www.therawburt.com .

Breaking är en av de mest exploderade streetdance stilarna. Med en explosions artat media på 80 talet spreds den över världen som en gatudans som är lite mer akrobatisk och kraftfull.


Alla dansstilar passar alla som är mellan 13-25 år gammla.
KOM I TID - begränsat antal platser.
Ta med oömma och mjuka kläder att dansa i samt inneskor om du har, kan behövas på vissa klasser.

 • Datum Den
 • Tid till
 • Plats Ungdomshuset UNIK
 • Adress Lorensbergsleden 4
 • Pris 0 kr
 • Ålder 13-15,16-18,18+
 • Målgrupp 13-25
 • Kategori Sång, musik, dans och teater
 • Tillgänglighetsanpassning Automatisk dörröppnare till entrén
 • Arrangör UNIK Ungdomshuset
 • Kontaktperson Robert Söderström
 • Kontaktuppgifter 0103521963, robert.soderstrom2@kalmar.se
 • Länk till hemsida eller bokningssida https://www.instagram.com/ungdomshusetunik/?hl=sv