Kalmar kommun är drabbad av omfattande störningar i delar av IT-miljön

Vi uppdaterar informationen löpande.

feb

Kurt Quo Vadis

Artikel-bild

Kurt känner sig misslyckad. Ingen är mer misslyckad än han, tycker Kurt. Han tycker att han slösar bort sitt liv på att köra truck. Han vill så gärna göra något viktigt. Han vill få applåder. Någonting måste göras. Kurt får ett par idéer. Kan tänkas att det är bra idéer. Kanske inte. Det kommer att visa sig … Följ med antihjälten Kurt och hans son Bud (som egentligen borde vara på förskolan) på en slags hitta dig själv-resa genom tyska skogar, läkarmottagningar, båtresor och framförallt i en värld fylld av damm. En lekfull föreställning om Kurt, Erlend Loes workingclass-hero, som ständig söker efter ett sätt att vara nöjd i sin tillvaro.
Föreställningen är 60 min lång med rek. ålder 6-10 år.
Evenemanget är kostnadsfritt men gratisbiljetter bokas via Nortic.se.
Arrangeras av Kalmar kommun på Byteatern, spelas av Regionteatern Blekinge och Kronoberg

• Datum Den
  • Tid till
  • Plats Byteatern Kalmar Länsteater