Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Kalmar

Från och med 10 november gäller skärpta allmänna råd i Kalmar kommun och Kalmar län.

Körverk för 136 röster

14:15 – 15:15

Regionförfattarna i Kalmar län, Ami Andersson och Tove Folkesson, har samlat 136 röster från länet i en storslagen bok som sjunger om vår plats på jorden, vår tid på jorden.

På Kalmar teater den 31 okt blir det premiär för ett sceniskt körverk där vi ger plats åt några av rösterna, dikterna, texterna i möte med musik, pauser, ljus och närvaron av skribenterna, såväl etablerade författare som nybörjare, som tillsammans skapat detta unika verk.

Namn på aktivitet/evenemang:

Körverk för 136 röster

Arrangör:

Regionförfattarna i Kalmar län

Beskrivning:

Praktisk information vid behov:

Ingång från Larmtorget

Datum och tid:

31 oktober, klockan 14.15-15.15

Ålder och aktivitet:

Plats:

Kalmar Teater, salongen