Invigning av Skridskobanan på Stortorget

Bild

För tredje vintern i rad kan du njuta av skridskoåkning, julmarknad, Nyårsglöd och mycket mer på Stortorget i Kalmar.

Skridskobanan invigs den 25 november och håller öppet till den 7 januari. Det är gratis att låna skridskor och hjälmar under samma period, och det finns även en mindre lekyta för barnen bredvid skridskobanan att varva skridskoåkningen med.

På invigningen av skridskobanan kommer det bland annat bjudas på ballonger till alla barn och underhållning från Magic Mike. Spelare från Kalmar HC kommer även hålla i aktiviteter och hjälper barnen med deras första skär med skridskorna.

Och det är fler spännande evenemang som sker i vinter på och runt skridskobanan. Här är några av höjdpunkterna:

  • Invigning den 25 november. Skridskoåkning, testa skott med spelare från Kalmar HC och njut av underhållningen från Magikern Mike.
  • Julskyltning den 3 december. Dansa runt granen, gör ditt egna julkort, se en hundparad och åk häst och vagn. Det finns också UF-företag, Reko-ring, julgransförsäljning och varm dryck att njuta av.
  • Julmarknad den 9-10 december. Shoppa hantverk och godsaker från lokala knallar. Perfekt tillfälle att hitta julklappar till dina nära och kära.
  • Barnens dag den 16 december. Kom utklädd och åk skridskor, fånga ett godisregn, åk häst och vagn, pyssla och leka. Missa inte Luciatåget kl. 14.00.
  • Nyårsglöd den 31 december. Fira in det nya året på Stortorget. Ett spektakulärt avslut på året.

Du kan läsa mer om alla aktiviteter som händer på Stortorget och skridskobanan på https://kalmar.se/skridskobanan Länk till annan webbplats.

Välkommen till en magisk vinter på Stortorget i Kalmar!

Senast uppdaterad: 26 februari 2024
Publicerad: 23 november 2023