Ljus på Kultur 2018

Bild

Höstens stora kulturfestival! Mellan 26 oktober och 4 november lyses höstmörkret upp av hundratals kulturevenemang. Var med och upplev allt från installationer, konserter, utställningar, föreläsningar och filmvisningar i Kalmar och på Öland.

Nytt för iår är den nya webbplatsen där du hittar alla evenemangspunkter och en interaktiv karta där du kan planera dina besök under hela festivalen så du inte missar något. Varmt välkomna till årets största kulturexplosion vid Kalmarsund

Ljus på Kultur är ett samverkansprojekt mellan Borgholm, Kalmar och Mörbylångas kommuner där vi under tio dagar försöker samla och samordna alla kulturevenemang som genomförs i kommunerna. Samordning och gemensam marknadsföring görs av kommunerna. Festivalen är ett resultat av att ett stort antal kulturaktörer och arrangörer samarbetar för att kunna erbjuda alla besökare ett stort och brett kulturutbud, år efter år.

Publicerad: 30 oktober 2018