Kalmar cykelgarage, vid stationen

Cykelgaraget vid Kalmar station

Cykelgaraget ligger precis intill bussarna vid stationen i Kalmar.

Missa inte vårt nya cykelgarage! Vi blir allt fler i Kalmar och behöver därför ur både plats- och miljösynpunkt välja mer hållbara resval.

Cyklar är resurssnåla, tar inte så mycket plats och är dessutom ett hälsofrämjande sätt att transportera sig på. Därför satsar vi på att göra Kalmar till en ännu bättre cykelstad.

Cykelgaraget

I det nya cykelgaraget kan du tryggt låsa och förvara din cykel till exempel i samband med pendling med tåg eller buss. Cykelgaraget är låst och upplyst och tillgängligt dygnet runt för abonnenter. I garaget finns även möjlighet till förvaring i skåp (ta med eget lås). Det finns plats för 140 cyklar.

I anslutning till garaget finns det luftpump, enklare verktyg samt en solcellsbänk där du kan koppla upp dig på wifi och ladda din telefon.

För att registrera dig som medlem behöver du ha Bank-ID samt ett giltigt bankkort. Som passerkort kan du använda ett flertal kort, bland annat länstrafikens resekort, bankkort med kontaktlös-symbol eller företagstagg. Om du saknar Bank-ID kan du kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter på 0480-45 00 00 så hjälper de dig.

Se filmen och lär dig mer om garaget

Så här gör du för att börja använda garaget

  1. Registrera dig via www.triply.se/kalmarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  2. För att lägga till passerkort så krävs det att du är på plats vid cykelgaraget. Detta för att passerkortet ska blippas mot kortläsaren vid cykelgaraget. På plats så loggar du in på triply.se/kalmarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, klickar på registrera passerkort och följer därefter instruktionerna.
  3. Nu kan du börja använda cykelgaraget! Dörren öppnas automatiskt när du blippar ditt passerkort.

Cykelgaraget är öppet dygnet runt!

Pris: 100 kr för 30 dagar (fram till sista september 2020 får du prova på gratis de första 30 dagarna, därefter i 14 dagar).

Triply förlänger ditt medlemskap automatiskt med 30 dagar i taget till en kostnad av 100 kronor, tills du säger upp det (minst 2 dagar före nästa förlängning). Du får ett e-post vid varje förlängning.

Cykelgaraget delfinansieras av den regionala europeiska utvecklingsfonden.

Logga, CMM, Interreg, Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Fler sidor inom kalmar cykelgarage - vid stationen

Bli testpilot och prova gratis

Som testpilot för cykelgaraget får du prova gratis i 30 dagar. Anmäl dig idag!

Senast uppdaterad: 13 augusti 2020
Publicerad: 2 juni 2020