Blankettarkiv

Om du har Word installerat i din dator så kan du fylla i blanketterna direkt på skärmen och sedan skriva ut. Använd TAB-tangenten för att flytta runt mellan de olika fälten.

Om du inte har Word installerat så kan du ladda ner en gratis läsare för wordfiler hos Microsoft. Se under rutan "Mer information" längst ner på sidan.

Vi upplever just nu svårigheter att öppna vissa dokument i webbläsarna Google Chrome och Safari. Detta problemet uppkommer mest för användare som inte har Adobe Reader installerat på sina datorer. För att installera Adobe Reader, klicka på länken i rutan "Mer information längst ner på sidan.

Alternativt kan du som användare välja att högerklicka på vald blankett och sedan välja alternativet "spara mål som". Testa sedan att öppna din spara fil/blankett.

Vi går just nu igenom alla våra blanketter för att de ska vara tillgängliga och korrekta. Det betyder att en del blanketter saknas, men vi fyller på så fort vi hinner. Om du inte hittar rätt blankett eller önskar få blanketten skickad till dig kontakta Kontaktcenter.

Kontakt

Publicerad: 15 juni 2017