Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Kalmar län

Fram till 24 januari skärps restriktionerna ytterligare

Vill du anordna ett Kalmarmöte?

pratbubbla kalmar + lnu

Kalmarmöten är aktiviteter som synliggör och förenar Linnéuniversitetet med invånare och näringsliv eller myndigheter i Kalmarregionen. Du som anordnar ett Kalmarmöte kan få hjälp och stöd av oss.

Vi vill utveckla Kalmar som universitetsstad. Vi tror att samverkan mellan akademi, företag, offentlig sektor och civilsamhället är bra för Kalmar. Dessutom tror vi att den är bra för dig och din organisation. Genom möten skapar vi engagemang, höjd kunskap och ökad dialog som gynnar alla. Vi kallar detta Kalmarmöten.

Det är ert eget engagemang som avgör Kalmarmötet och dess innehåll. Det kan vara aktiviteteter i anslutning till en konferens, ett eller flera sammanhängande möten och arrangemang. Kanske vill ni samarbeta med andra och tillsammans visa upp er för våra invånare? Kanske vill ni bjuda in era nationella och internationella kontakter och arrangera en sammankomst på Universitetskajen?

Ett Kalmarmöte ger er aktivitet ett extra lyft och möjlighet för er att utvecklas. Vad sägs om att få den senaste forskningen inom ditt område presenterad på din konferens? Vad sägs om att få näringslivsperspektiv på en forskningsfråga? Möjligheterna är många!

Ert eget engagemang är helt avgörande och självklart bekostas arrangemanget av er i första hand. Vi kan ge er ekonomiskt stöd till exempelvis föreläsare, lokalkostnader, tekniska lösningar med mera. Det finns god möjlighet till ekonomiskt stöd inom något av följande teman:

  • Regionens utveckling och framtidens universitetsstäder
  • Historisk region i kunskapens tecken
  • Bo och leva
  • Hållbar utveckling och framtid - Agenda 2030

Stöd till Kalmarmöten möjliggörs genom projektmedel från Regionförbundet i Kalmar län, Kalmar kommun och Linnéuniversitetet.

Fler sidor inom universitetsstaden kalmar

Kalmarmöten

Kalmarmöten ökar dialogen mellan Linnéuniversitetet och invånare, näringsliv samt myndigheter i Kalmarregionen.

Tillsammans formar vi universitetsstaden Kalmar

Med gemensam kraft och utökad samverkan skapar vi Kalmars framtid

Staff

En extra resurs för arrangemang som genomförs i universitetsstaden Kalmars anda

Universitetskajen i hjärtat av Kalmar

Den nya universitetskajen tar nu form, i hjärtat av Kalmar.

Universitetslivet i Kalmar

Möt några av människorna som gör vårt universitet levande

Senast uppdaterad: 29 juli 2020
Publicerad: 21 december 2017