Fram till 24 januari skärps restriktionerna ytterligare
Kalmarmöten är aktiviteter som synliggör och förenar Linnéuniversitetet med invånare och näringsliv eller myndigheter i Kalmarregionen. Du som anordnar ett Kalmarmöte kan få hjälp och stöd av oss.
Vi vill utveckla Kalmar som universitetsstad. Vi tror att samverkan mellan akademi, företag, offentlig sektor och civilsamhället är bra för Kalmar. Dessutom tror vi att den är bra för dig och din organisation. Genom möten skapar vi engagemang, höjd kunskap och ökad dialog som gynnar alla. Vi kallar detta Kalmarmöten.
Det är ert eget engagemang som avgör Kalmarmötet och dess innehåll. Det kan vara aktiviteteter i anslutning till en konferens, ett eller flera sammanhängande möten och arrangemang. Kanske vill ni samarbeta med andra och tillsammans visa upp er för våra invånare? Kanske vill ni bjuda in era nationella och internationella kontakter och arrangera en sammankomst på Universitetskajen?
Ett Kalmarmöte ger er aktivitet ett extra lyft och möjlighet för er att utvecklas. Vad sägs om att få den senaste forskningen inom ditt område presenterad på din konferens? Vad sägs om att få näringslivsperspektiv på en forskningsfråga? Möjligheterna är många!
Ett Kalmarmöte är ett partnerskap mellan er organisation och oss. Ni arrangerar och anordnar aktiviteten och vi kan ge er ekonomiskt stöd mot vissa krav. Vi hjälper även till med marknadsföring, tips och kontakter. Kravet är att er aktivitet uppfyller följande mål:
Kalmarmötets genomförande ska präglas av jämställdhet, mångfald och miljöhänsyn samt bidra till utveckling av ett hållbart samhälle.Läs mer om förutsättningar för Kalmarmöten
Ert eget engagemang är helt avgörande och självklart bekostas arrangemanget av er i första hand. Vi kan ge er ekonomiskt stöd till exempelvis föreläsare, lokalkostnader, tekniska lösningar med mera. Det finns god möjlighet till ekonomiskt stöd inom något av följande teman:
Stöd till Kalmarmöten möjliggörs genom projektmedel från Regionförbundet i Kalmar län, Kalmar kommun och Linnéuniversitetet.
Thomas Davidsson, näringslivschef
0480-45 00 61
thomas.davidsson@kalmar.se
Alexandra Petrakou, universitetsstrateg
0480-45 01 70
alexandra.petrakou@kalmar.se
Kalmarmöten ökar dialogen mellan Linnéuniversitetet och invånare, näringsliv samt myndigheter i Kalmarregionen.
Med gemensam kraft och utökad samverkan skapar vi Kalmars framtid
En extra resurs för arrangemang som genomförs i universitetsstaden Kalmars anda
Den nya universitetskajen tar nu form, i hjärtat av Kalmar.
Möt några av människorna som gör vårt universitet levande