Eldningsförbud i Kalmar kommun

Från och med tisdag den 30 juni klockan 12, råder det eldningsförbud i hela Kalmar kommun. Förbudet gäller tills vidare.

Timvikarier inom kostverksamheten

Vi behöver fler timvikarier vid Kalmar kommuns storkök. Vikariepoolen ger dig en fot in på en arbetsmarknad med ljusa framtidsutsikter och erfarenhet av att jobba i moderna kök med fantastiska råvaror och trygga rutiner. Ta chansen att prova på ett meningsfullt arbete!

Kompetens

Beroende på var din anställning är förlagd arbetar du i större arbetsgrupper eller självständigt i ett mindre kök. Arbetsuppgifterna kan vara tillagning av normal- och specialkost, enklare matlagning, hygien och egenkontroll, grönsaksberedning, dessert, kassaarbete, portionering, servering, diskning samt rengöring och städning. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till söndag.

För att arbeta i vår verksamhet är det önskvärt att du har körkort, datavana samt:

Kock

Har gymnasieutbildning i storkök eller annan utbildning som bedöms likvärdig. God kännedom om specialkoster, lätt att samarbeta med all personal samt förmåga att arbeta självständigt.

Ekonomibiträde

Har gymnasieutbildning i storkök eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Kännedom om specialkoster, lätt att samarbeta med all personal samt förmåga att arbeta självständigt.

Ansökan

När du hör av dig till oss och vill bli timvikarie behöver vi vissa saker av dig för att kunna godkänna din ansökan. Vi behandlar inte din ansökan förrän den är komplett.Vilken behörighet har du?
Vilken behörighet har du?

Här har du möjlighet att uppge annan väsentlig information som inte framgår i formuläret eller CV och personligt brev.
Utdrag ur polisregistret
Om du ska arbeta inom kostverksamheten måste du vid eventuellt erbjudande om arbete visa upp utdrag ur polisregistret. Läs mer på polisens webbplats om hur du går till väga.

Kontakt

Fler sidor inom lediga jobb

Sommarjobb

Under sommaren har Kalmar kommun ett stort behov av vikarier.

Timvikarier inom förskola och skola

Vikariepoolen ger dig en fot in på en arbetsmarknad med ljusa framtidsutsikter och erfarenhet av pedagogiskt arbete...

Våra ledare tar Kalmar framåt

Vi söker ledare som kan hjälpa oss att nå vår vision. Här kan du ta del av lediga chefs- och ledarjobb samt intervj...

Jobba extra inom vård och omsorg

Vi har ett stort behov av dig som redan nu kan börja jobba extra inom vård och omsorg.

Senast uppdaterad: 4 mars 2020
Publicerad: 19 mars 2018