Sjuksköterska (natt) till Omsorgsförvaltningen

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vill du ha ett spännande och meningsfullt arbete? Omsorgsförvaltningen söker en sjuksköterska med placering natt. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom som läkemedelshantering, såromläggning, kateterbyte, näringsdropp, sondmatning mm inom hemtjänst och vård- och omsorgsboende. Stort eget ansvar och varierade arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är trygg i din yrkesroll. Du arbetar utifrån varje individs behov och möjligheter.

Din profil

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Befattningen kräver att du både kan arbeta självständigt och i team. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete. Du är bra på att få saker snabbt utförda och trivs med att driva förändringsarbete. Körkort är ett krav.

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss! Då värderar du förmodligen, precis som vi, ett jobb som är viktigt på riktigt. Här på Kalmar kommun arbetar vi tillsammans för att hela tiden göra Kalmar ännu bättre - för alla som lever sina liv här, driver företag eller besöker vår fina kommun. Kalmar kommun har en äldreomsorg i nationell framkant. Kalmar kommun ska vara drivande när det gäller nya idéer, samverkan och ständigt förbättringsarbete med omsorgstagarna i centrum. Tillsammans gör vi Kalmars vård och omsorg ännu bättre dygnet runt. Allt för de äldres skull. Välkommen till oss!

Anställningen

Omfattning Deltid
Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Antal tjänster 1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum 2023-11-30
Referensnummer C163208

Kontakt

Cecilia Kungberg
Enhetschef kommunal primärvård
010-3524514

Fackliga företrädare

Iwona Nasimi
Vårdförbundet

Övrig information

För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev. Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.