Nominera till personalpriset i Södermöre

Nu är det dags att nominera till personalpriset i Södermöre kommundelsförvaltning. Vem eller vilka tycker du ska få årets pris?

Såväl anställda som elever, besökare, brukare och invånare har möjlighet att nominera anställda till priset. Personalpriset, Södermöre - steget före, ska belöna och stimulera arbete som bidrar till att Södermöre kommundelsnämnds vision uppnås:

"Södermöre kommundel - delaktighet, kreativitet och trygghet i möjligheternas landsbygd".

Prisbeloppet är maximalt 15 000 kronor och kan fördelas på en eller flera mottagare. Prisbeloppet, som ska användas senast den 30 november 2022, ska användas till kompetensutveckling och/eller arbetslagsutveckling.

Nominera senast den 9 januari 2023.

Fler sidor inom södermöre kommundelsförvaltning

Om Södermöre kommundelsförvaltning

Ansvarar för delar av den kommunala verksamheten i södra delen av kommunen

Södermöre kommundelsnämnd

Södermöre kommundelsnämnd ansvarar för barnomsorg och skola, omsorg om äldre, hemsjukvården samt kultur- och fritid

Film från härliga Södermöre

Vår landsbygd genomsyras av sammanhållning, fin gemenskap, ett rikt föreningsliv, entreprenörskap och en positiv an

Kommundelsnytt

Södermöre kommundelsnytt 2019-2021

Demokrati

Södermöre kommundel har ett särskilt uppdrag att arbeta med demokrati

Bilder från underbara Södermöre

Under 2020 efterlyste vi vackra bilder från Södermöre, här hittar du alla bilder som skickades in

Medborgarbudget

Under 2022 börjar Södermöre kommundel att använda Medborgarbudget för landsbygdsutveckling.

Övriga länkar

Senast uppdaterad: 22 november 2022