Underbara Södermöre - fototävling

Välkommen att delta i vår fototävling Underbara Södermöre. Vi vill tillsammans med dig som Södermörebo uppmärksamma 20-årsjubiléet av Södermöre kommundel.

Fototävlingen pågår till och med 11 oktober 2020 och kommer resultera i en almanacka med 12 av bilderna. Almanackan kommer sedan att delas ut till alla hushåll i Södermöre till 2021.

Instruktioner och kriterier

Kriteriet för att få delta är att bilden ska vara tagen i Södermöre under de tre senaste åren. Max 3 bilder per deltagare får skickas in. Eftersom att vinstbidragen ska tryckas i en kalender är vi tacksamma för bilder av hög kvalitet – de kan alltså inte klistras in i ett worddokument eller liknande. Bilder bifogas som jpeg- eller jpg-filer.

Vi värnar om våra invånares integritet tar vi endast emot tävlingsbidrag på miljöer i Södermöre, inte på identifierbara personer då sådana bilder kräver samtycke.

Genom att skicka in en bild samtycker du till att Södermöre kommundelsförvaltning har rätt att publicera bilden i informations- och marknadsföringssammanhang. Självklart kommer namnet på fotografen alltid att anges vid publicering.

Du skickar in ditt bidrag genom att fylla i formuläret nedan.

 

Vill du veta hur vi hanterar dina personuppgifter?

Läs med i vår intergritetspolicyöppnas i nytt fönster

Kontakt

Fler sidor inom demokrati

Anmälan till medborgarpanel

Vi söker dig som vill vara med och påverka utvecklingen i Södermöre

Demokrativeckan

Demokrativeckan är ett årligt återkommande evenemang i Södermöre

Medborgarpanel

Södermöre kommundelsnämnd har ett pågående demokratiarbete

Senast uppdaterad: 2 september 2020
Publicerad: 10 december 2019