Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Kalmar

Från och med 10 november gäller skärpta allmänna råd i Kalmar kommun och Kalmar län.

Rösta på dina favoritbilder från Södermöre!

Nu är det dags att rösta på bilderna som kommit in till tävlingen Underbara Södermöre. Under 2020 har vi efterlyst vackra bilder från Södermöre från er som bor i eller har besökt kommundelen.

De fotografer som skickat in fler än en bild har genomgått en första gallring, men alla som skickat in bidrag finns representerade i omröstningen.

De tolv bilder som får flest röster kommer att finnas med i Södermöre kommundels almanacka för 2021, som kommer att delas ut till alla hushåll i Södermöre.

Almanackan är en del av kommundelens 20-årsfirande. Syftet med fototävlingen är att lyfta fram vackra platser eller pärlor i Södermöre. Om vi tillsammans hjälps åt att lyfta fram vackra pärlor kan det skapa stolthet över Södermörebygden och väcka nyfikenhet för allt det vackra som finns här eller runt knuten.

Stort tack för alla fina bilder som skickats in!

Fler sidor inom demokrati

Anmälan till medborgarpanel

Vi söker dig som vill vara med och påverka utvecklingen i Södermöre

Demokrativeckan