Eldningsförbud från 13 maj 2022, klockan 12.00

Eldningsförbud gäller från 13 maj klockan 12.00 i hela Kalmar kommun. Beslutet har tagits i samråd med Länsstyrelsen i Kalmar län och ytterligare åtta kommuner i länet. Förbudet gäller tills vidare.

Sms-undersökning via Entergate pågår för kommunens Kontaktcenter

Kalmar kommuns Kontaktcenter genomför just nu en kort enkel undersökning via sms-utskick, när du har varit i kontakt med kommunen via telefon

Du kommer alltså endast att få detta sms om du har ringt till kommunen, via vårt växelnummer 0480-45 00 00.

Som kommunvägledare i Kalmar kommuns Kontaktcenter, vill vi gärna veta, hur du som kommuninvånare upplever vår tillgänglighet, kunskap och vårt bemötande, i din kontakt med oss.

Efter avslutat samtal, så kan du därför komma att få ett sms från Kalmar kommun, innehållande en länk, för att kunna besvara några få korta, enkla frågor – här hoppas vi att du som kommuninvånare vill delta och tycka till!

Eftersom det är bra att vara uppmärksam på vilka bifogade länkar man kan/bör öppna eller inte, så bifogas här en bild på hur just vårt sms ser ut, som du kan få efter att du har varit i telefonkontakt med oss.

På så sätt vet ni att det är en betrodd länk ni har fått till er att besvara via vårt sms-utskick.

Meddelande från Kalmar kommun med texten "Hej! Vi vill gärna veta vad du tycker om kontakten med oss i kontaktcenter"

Har du inte ringt till oss, så får du heller inget sms via Entergate.

Vi gör medskicket här till dig som invånare i Kalmar kommun, om att det är viktigt att alltid vara uppmärksam och eftertänksam, innan du öppnar en länk du fått till dig.

Tack för att du hjälper oss att utvecklas,

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre!

Publicerad: 25 april 2022