Inflyttarträff - Kalmar Come Together

22
nov
17:00 – 19:30

Är du eller familjen nya i Kalmar? Den 22 november är det dags för Kalmar Come Together igen – våra populära träffar för nyinflyttade. Denna gång får vi en visning bakom kulisserna på kommunarkivet. Efteråt går vi gemensamt till Restaurang Stekhuset. Så kom och träffa nya bekantskaper! Träffen är kostnadsfri, men du betalar för din egen mat och dryck.

Om inflyttarträffarna

På våra inflyttarträffar får du möjlighet att träffa nya bekantskaper på ett avslappnat sätt. Vi bjuder ofta in spännande talare eller erbjuder stadsvandringar med mera. Du kan även ställa frågor till vår inflyttarlots, som är värd för träffarna. Träffarna är kostnadsfria, men du betalar för din egen mat och dryck. Vi behöver din anmälan för att säkerställa att alla får plats.

Inflyttarträff den 22 november

Plats: Kommunarkivet - Skeppsbrogatan 53 i Kalmar.
Tid: Samling vid entrén klockan 17.00
Middag: Efter besöket på kommunarkivet tar vi en kort gemensam promenad till Restaurang Stekhuset för middag, där var och en står för sin egen mat och dryck. Avslutning cirka 19.30. Kolla gärna in menyn i förväg här: Stekhuset - Kom snart igen (stekhusetikalmar.se) Länk till annan webbplats..
Sista anmälningsdatum: Söndag 19 nov

Om kommunarkivet

Tillsammans utgör arkivet Kalmar kommuns historia. Handlingarna hos oss vittnar om händelser och förändringar, på allt från fastigheter till människor och djur. Från 1863 och framåt sparas alla kommunala verksamheters arkiv hos oss - för all framtid! Det är mer än bara papper på hög, här finns kartor och ritningar, fotografier, böcker, ljudinspelningar och mycket mer. Välkomna att få höra mer om allt spännande kring Kalmar kommuns historia!

Läs mer om kommunarkivet här: Kommunarkiv - Kalmar Länk till annan webbplats..

Mer information

Tid:

Onsdagen den 22 nov
Kl 17.00- cirka 19.30

Plats:

Kommunarkivet- Skeppsbrogatan 53 i Kalmar och avslutning på Restaurang Stekhuset.

Anmälan:

Via mail till inflyttarlots Monica Björkegren: monica.bjorkegren@kalmar.se

Arrangör:

Träffen arrangeras av Kalmar kommun