Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Flytta hit
  3. Inflyttarträffar

Välkommen till Kalmars inflyttarträffar!

Kom och träffa andra inflyttade under lättsamma former. Ta en bit mat eller något gott att dricka och träffa nya bekantskaper! Du får också tillfälle att ställa frågor till Kalmar kommuns inflyttarlots.

Med jämna mellanrum bjuder Kalmar kommun in till inflyttarträffar. Vi träffas på någon av stadens restauranger, pubar eller liknande.

Foto: Magnus Bremefors

Det blir lite afterwork-känsla där det ofta också bjuds in någon som delar med sig av spännande eller matnyttig information.

Du betalar själv för mat och dryck men vi behöver din anmälan för att underlätta hanteringen för alla parter.

Inflyttarträffar 2017

Vi brukar träffas kl. 17.00-19.00, men självklart är du välkommen att stanna längre än så!

  • Torsdagen den 9 februari (inställd).
  • Onsdagen den 5 april.
  • Tisdagen den 30 maj .
  • Onsdagen den 23 augusti.
  • Torsdagen den 19 oktober.
  • Onsdagen den 6 december

Anmälan och mer information

Du hittar mer information om de olika träffarna i vår evenemangskalender när datumen börjar närma sig.  Kontakta gärna inflyttarlotsen om du vill veta mer eller om du vill föranmäla dig innan evenemanget kommit in i kalendern.

Gruppen NYIKALMAR på Facebook

Gruppen NYIKALMAR är till för dig som är sugen på att flytta hit eller som redan tagit steget. Tanken är att du här lätt ska kunna kommunicera och träffa nya bekantskaper, utbyta erfarenheter och ge varandra tips om bostad, arbete, evenemang eller annat som kan kännas relevant. Kanske ställa en fråga om någon är sugen på att gå med på bio, ta en löparrunda eller en fika?

Vi som bott här ett tag tycker mycket om vår stad och vi hoppas att du ska göra detsamma!

Sidan granskad 2017-02-06

Monica Björkegren-Ohlson

Inflyttarlots
Kommunledningskontoret
Östra Sjögatan 16
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 64
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.