Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Flytta hit
  3. Arbeta

Kalmar erbjuder goda möjligheter till arbete och kompetensutveckling

Kalmar erbjuder goda möjligheter till arbete och kompetensutveckling. Stark framtidstro, ett växande Linnéuniversitet och affärsdrivande nätverk driver utvecklingen framåt.

Flera vägar till jobb

Arbetsförmedlingens platsbank är bara en källa till lediga jobb.

Många arbetsgivare annonserar inte ut lediga jobb. Istället hittar de folk genom sitt kontaktnät eller via inkomna intresseanmälningar. Att annonsera via sociala medier har också blivit alltmer vanligt.

Det finns t.ex. också en nätverksgrupp på LinkedIN som heter Kalmarsundsregionen Karriär & Rekrytering där du kan gå med. Berätta gärna om dina kompetenser och önskemål om jobb. Kanske nappar någon av arbetsgivarna?

Ta också gärna hjälp av vårt näringslivsregister här bredvid i högerkolumnen då du letar lämpliga arbetsgivare att kontakta.

Bemannings- och rekryteringsbolag kan också vara en nyckel till framgång för många.

Att söka jobb i Kalmar kommun

Är du intresserad av att jobba hos på Kalmar kommun har vi en rad olika intressanta yrken att välja mellan. Brandman, arkitekt, exploateringsingenjör, jurist,  lärare, förskolelärare, park- och trädgårdsarbetare, miljö- och hälsoskyddsinspektör m.m. När man arbetar i en kommun är alltså arbetsområdet otrolig brett. Vi är en av de största arbetsgivarna i länet. 

De närmaste tio åren kommer vi att behöva närmare 4 600 nya medarbetare. Att arbeta för kommunen är därför ett riktigt framtidsjobb.  Vi lägger ut alla våra lediga jobb på kalmar.se, så håll utkik!

Sidan granskad 2016-12-27

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.