Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Nyheter
  3. Söker ditt företag nya talanger inom teknik, miljö eller it-områdena?

Huvudnavigering:

Söker ditt företag nya talanger inom teknik, miljö eller it-områdena?

Publicerad: 08 november 2016

Söker du nya medarbetare och vill ha hjälp att sprida information om ert företag på Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag?

Kommunerna vid Kalmarsund satsar tillsammans för att stärka regionens attraktivitet. Målet är att attrahera kompetens och främja inflyttningen till Kalmarsundsregionen.

Som ett steg i detta arbete är vi tillsammans på LARM i Linköping den 14 februari 2017. Över 9000 teknologer, naturvetare och forskare från Tekniska Högskolan vid Linköpings Universitet är då samlade på LARM, Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag.

Förutom Linnéuniversitetet, är Linköpings Universitet det lärosätet som drar flest av vårt läns unga. Vi vet att det är viktigt att behålla kontakten med våra unga talanger och ser detta som ett ypperligt tillfälle att synas och prata väl om vår region!

Bidra med spännande erbjudanden

Vi vill fylla vår gemensamma Kalmarsundsregionmonter med spännande erbjudanden från regionen. Vill du att ditt företag ska synas?

Söker du nya medarbetare och vill ha hjälp att sprida information om ert företag och lediga tjänster? Kanske har du lämpligt examensarbete eller ledig praktikplats och vill komma i kontakt med student? Eller vill du bara synas med din logotype eller en broschyr och väcka intresse för framtiden?

Oavsett vad så är du välkommen att kontakta oss!

Senast den 23 januari behöver vi få in material ifrån dig.

Det är kostnadsfritt att bidra!

Sidan uppdaterad 2016-11-08

Monica Björkegren-Ohlson

Inflyttarlots
Kommunledningskontoret
Östra Sjögatan 16
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 64
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

  • Hitta på Kalmar.se

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.