Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Nyheter
  3. Söker ditt företag nya talanger inom teknik, miljö eller it-områdena?

Huvudnavigering:

Söker ditt företag nya talanger inom teknik, miljö eller it-områdena?

Publicerad: 08 november 2016

Kommunerna vid Kalmarsund satsar tillsammans för att stärka regionens attraktivitet. Målet är att attrahera kompetens och främja inflyttningen till Kalmarsundsregionen.

Kalmarsundsregionen är i Linköping

Som ett steg i detta arbete är vi tillsammans på LARM i Linköping den 14 februari 2017. Över 9000 teknologer, naturvetare och forskare från Tekniska Högskolan vid Linköpings Universitet är då samlade på  Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag.

Vill du att ditt företag ska synas?

Söker du medarbetare och vill ha hjälp att sprida information om ert företag på Linköpings Teknologers Arbetsmarknadsdag?

Vi vill fylla vår gemensamma Kalmarsundsregionmonter med spännande erbjudanden från regionen. Söker du nya medarbetare till lediga tjänster, eller har du kanske lämpligt examensarbete eller ledig praktikplats och vill komma i kontakt med student? Vill du bara synas med din logotype eller en broschyr och väcka intresse för framtiden?

Oavsett vad så är du välkommen att kontakta oss!

Senast den 9 februari  behöver vi få in material ifrån dig.

Det är kostnadsfritt att bidra!

Sidan granskad 2017-02-08

Monica Björkegren-Ohlson

Inflyttarlots
Kommunledningskontoret
Östra Sjögatan 16
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 64
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

  • Hitta på Kalmar.se

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.