Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Nyheter
  3. Dialoger om ny bad- och friskvårdsanläggning

Huvudnavigering:

Dialoger om ny bad- och friskvårdsanläggning

Publicerad: 07 april 2017

Under den senaste tiden har vi arbetat med dialoger kring den nya bad- och friskvårdsanläggningen. De som deltagit i dialogerna är föreningar, allmänhet, landsting och skola. Vi har även haft workshops med kultur- och fritidsnämnden och Äventyrsbadets personal samt studiebesök och tyck till funktion på hemsidan.

Intresset från almänheten har varit mycket stort och många har lämnat förslag i de olika brevlådorna som sattes upp på olika platser i kommunen. Totalt lämnades 550 svarslappar in i medborgardialoger och brevlådor där 649 förslag ligger till grund för resultatet!

 -  Resultatet visar att flera olika grupper har liknande behov och kan samsas i en ny anläggning. De behov och önskemål som har kommit in i undersökningen visar att de går att genomföra, säger Tove Zetterholm, projektledare.

 Olika önskemål och behov

Den framtida- bad och friskvårdsanläggningen kommer att användas av skolor, simklubbar, motionssimmare, barnfamiljer, äldre, funktionshindrade och utövare av övriga vattensporter. Att kunna tillgodose allas behov ställer krav på flexibilitet och schemalagd verksamhet.

Parallellt med medborgadialogerna har arbetet med detaljplanen inletts och ett mycket stort och spännande arbete ligger framför oss. 

Är du nyfiken på vad som kommit fram? Det viktigaste från rapporten presenteras på kalmar.se i maj. 

Läs mer om arbetet i projektet "ny bad - och friskvårdsanläggning"

Sidan uppdaterad 2017-04-07

  • Hitta på Kalmar.se

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.