Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Näringsliv
  3. Mark och lokaler
  4. Etablera verksamhet

Etablera verksamhet i Kalmar

Är du företagare och vill satsa i Kalmar kommun? Då är gruppen Etablera verksamhet i Kalmar vägen in.

Många har fått upp ögonen för Kalmar och potentialen här. Stark framtidstro, Linnéuniversitetet och affärsdrivande nätverk driver utvecklingen framåt.

Gruppen Etablera verksamhet i Kalmar är en operativ grupp som verkar för att göra kontakterna med Kalmar kommun så enkla och effektiva som möjligt för dig som vill satsa i Kalmar kommun. 

Du kanske har vuxit ur dina befintliga lokaler och vill bygga om, flytta din verksamhet för att kunna växa ytterligare eller satsa på något helt nytt. Det spelar ingen roll om du redan är företagare i kommunen, funderar på att bli det eller kommer från något annat ställe och ser Kalmar som en möjlig plats för ditt företags etablering. Alla är välkomna.

I gruppen finns representanter från Kommunledningskontoret, Samhällsbyggnadskontoret, Serviceförvaltningen och Destination Kalmar.

Bredden på gruppen gör att vi snabbare kan ge dig besked om eller på vilket sätt vi kan gå vidare med din satsning. 

Ring vår företagslots Christian Hultén, så berättar han mer och hjälper dig vidare.

Sidan granskad 2017-02-03

Christian Hultén

Företagslots
Kommunledningskontoret
Östra Sjögatan 16
Box 611, 391 26 KALMAR
Tel: 0480-45 00 66
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

  • Söka tillståd?
  • Ta del av näringslivsenhetens nyhetsbrev
  • Etablera verksamhet i Kalmar

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.