Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Invånare
 3. Kartor över Kalmar kommun

Kartor över Kalmar kommun

Kommentera sidans innehåll

Fält markerade med * måste fyllas i.

 • Informationskarta

  Informationskarta

  Info: Informationskarta över Kalmar kommun. Här finns möjlighet att söka adresser i kommunen, hitta cykelvägar, skolors upptagningområden och mycket annat. Mer information kommer att läggas in efter hand

 • Skolkarta

  Sök på karta efter förskola/skola

  Info: Här hittar du en kartapplikation där du skriver in din bostadsadress och får svar på vilken förskola och skola som finns i ditt närområde. Klicka på den gröna symbolen "3+4".

 • Prioriterade detaljplaner och byggprojekt

  Info: Kartan visar de prioriterade projekt kommunen kommer att jobba med.

 • Kalmar kommuns översiktsplan som karta

  Info: Här kan du se kommunens övergripande översiktsplan och fördjupade översiktsplaner för bland annat Kvarnholmen och Södra staden.

 • Öppna data

  Info: På den här sidan kan du hämta ut data som Kalmar kommun har gjort tillgängligt för allmänheten. Datat kan du sedan använda i till exempel Google Earth eller lägga på en karta som stöder WMS, GeoJSON eller Geoservice.

 • Skylt som visar offentlig toalett

  Offentliga toaletter

  Info: Karta över Kalmars offentliga toaletter

 • Solkarta över Kalmar

  Solkarta

  Info: Via vår nya solkarta kan du se hur mycket sol just ditt hus får och var det är mest lämpligt att placera ut solceller. Du behöver bara klicka på ditt hus så får du information om hur många wattimmar taket kommer att generera.

Sidan uppdaterad 2013-08-29

Kartprodukter- nybyggnadskartor

Samhällsbyggnadskontoret
Storgatan 35 A
Tel: 0480-45 03 52
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

 • Vattensmart
 • Giftfri trädgård

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.