Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Invånare
  3. Felanmälan

Felanmälan

För oss i kommunen är det viktigt att få reda på när vår service inte fungerar på ett önskvärt sätt. Detta ger oss möjligheter att rätta till misstag. Med din medverkan och dina synpunkter kan vi utveckla och förbättra vår verksamhet. 

Via "Tyck till"-knappen uppe till höger kan du anmäla fel, framföra klagomål, beröm, åsikter eller ställa frågor till Kalmar kommun. Tänk på att när din synpunkt kommer in till kommunen blir den allmän handling. Vill du vara anonym får du inget svar.

Skadeanmälan

Om du har råkat ut för en skada på kommunal mark kan du i vissa fall ha rätt till skadestånd från kommunen. En förutsättning är att Kalmar kommun eller vår entreprenör har orsakat skadan genom vårdslöshet. Använd formulär i högermarginalen.

Sidan uppdaterad 2015-12-14

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

  • Vattensmart
  • Giftfri trädgård

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.