Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Invånare
  3. Miljö, hälsa och livsmedel
  4. Energi- och klimatrådgivning

Energi- och klimatrådgivning

Kalmar kommun ger kostnadsfri och opartisk energi- och klimatrådgivning, riktad till allmänheten, föreningar, mindre företag och organisationer. Energirådgivningens syfte är att visa möjligheter att effektivisera och minska energianvändningen.

Du kan få råd vid val av värmesystem och elbolag, information om klimatpåverkan, värmepumpar, pannor och andra produkter, råd om energieffektivisering, information om vilka bidrag som finns att söka samt möjlighet att ställa egna frågor.

Förutom rådgivningsverksamheten finns möjlighet till föredrag och information om energi i skolor, medverkan vid olika evenemang och temakvällar m.m.

Det går också bra att komma till samhällsbyggnadskontoret, men bestäm tid först!

Om du skickar e-post till energi- och klimatrådgivaren, vänligen ange telefonnummer för snabbare svar.

Sidan granskad 2017-03-24

Energirådgivning

Energi-klimat- och transportrådgivare
Marie Jönsson
Storgatan 35 A
Tel: Kontaktcenter 0480-45 00 00
Direktnummer: Marie Jönsson 0480-45 03 29
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Visa på karta

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.