Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Invånare
 3. Fritid och kultur
 4. Lokal- och planbokningar

Lokal- och planbokningar

 

 • Bokning av hallar, planer, m.m.

  Här kan du se bokningar för hallar, planer m.m. och göra en bokningsförfrågan. Observera att detta bara är en bokningsförfrågan. Bokningen är genomförd när du har fått en bekräftelse. Inloggningsuppgifter, för webb-bokning, kan fås via bokningscentralen. Vid bokning av squash-hallen krävs att ni redan har en passerbricka. Gå till bokningen genom att klicka på länken ovan.

 • Evenemangsbokning

  Här bokas arrangemang/evenemang. Observera att detta bara är en förfrågan. Bokningen är genomförd när du har fått en bekräftelse.

 • Ljungnäsvillan

  Cirka två mil norr om Kalmar ligger Ljungnäsvillan. Den kan privatpersoner, föreningar och företag hyra för sammankomster, lägerverksamhet eller liknande. Här finns möjlighet att paddla kanot, vandra, orientera, gå naturspår, leka och bada.

 • Långviken beachanläggning

  Vid badplatsen Långviken har en ny utomhusanläggning byggts och det är numera möjligt för föreningar och allmänheten att hyra planer för beachvolley, beachhandboll, beachsoccer och basket. Kalmar volleybollklubb sköter bokning av planerna, via länken ovan.

Sidan granskad 2016-11-14

Bokare idrottsanläggningar

Tomas Akthagen
Bokare
Tel: 0480-45 07 01
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.
Anna Fransson
Bokare
Tel: 0480-45 07 02
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Ljungnäsvillan - bokning

Del-Ta

http://www.del-ta.se/ljungnasvillan/

För frågor kontakta Elisabeth Stake, tfn. 070-425 41 60

 


Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

 • Motionsspår och vandringsleder
 • Boka sporthall online

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.