Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Invånare
  3. Fritid och kultur
  4. Natur och friluftsliv

Natur och friluftsliv

P6135454

Kalmar är en skön plats att leva på! Den som söker avkoppling har nära till stränder och skogar men även närheten till Kalmarsund bidrar till naturupplevelsen. Flanera i Kalmars vackra parker eller hyr en odlingslott för att kombinera nytta med nöje.

För att alla ska fortsätta trivas i vår vackra miljö finns det lokala ordningsföreskrifter för Kalmar kommun. De gäller på alla offentliga platser så som anläggningar för uthomhusidrott, badplatser, campingar, motionsspår och begravningsplatser. Läs mer om ordningsföreskrifterna i länken till höger.

Det finns också många företag inom kommunen som är inriktade på natur och friluftsliv. En del av dessa hittar du genom vår turismportal, se länk till höger.

Sidan granskad 2016-12-30

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

  • Motionsspår och vandringsleder
  • Boka sporthall online

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.