Här är du:

 1. www.kalmar.se
 2. Invånare
 3. Räddningstjänst
 4. Arbeta på Brandkåren

Arbeta på Brandkåren

Att jobba på brandkåren innebär så mycket mer än att åka på larm. Brandmännen ägnar allt mer tid åt att förhindra olyckor.

Brandstationen i Kalmar är framförallt en arbetsplats för brandmän och brandingenjörer. Läs mer nedan om du vill bli en av oss?

Har du ett jobb du trivs med, men vill du vara med och öka tryggheten i din hembygd kan du bli deltidsbrandman. Läs mer nedan om hur du blir brandman på din fritid.

 

 • Testa brandslangen

  Bli brandman för en dag

  Info: Din anmälan vill vi ha senast 22 mars 2017

 • Brandman

  Info: Förebyggande brandskydd, släckning av bränder, räddningsinsatser och sanering vid kem- och trafikolyckor samt dykning vid drunkningstillbud.

 • Brandman deltid

  Info: Just nu letar vi efter intresserade tjejer och killar som vill göra en insats för sin hembygd samtidigt som de får ett omväxlande, spännande och socialt deltidsarbete.

 • Brandingenjör

  Info: Förebyggande brandskydd, tillsyner, utbildningar och riskbedömningar samt operativt som räddningschef i beredskap (RCB).

Sidan granskad 2014-06-26

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

 • Vattensmart
 • Giftfri trädgård

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.