Här är du:

2. Invånare
  3. Barn och utbildning
  4. Vikariera i förskola och skola

Vikariera i förskola och skola

klassrum med lärare och elever

Vi behöver fler timvikarier vid Kalmar kommuns förskolor och grundskolor. Vikariepoolen ger dig en fot in på en arbetsmarknad med ljusa framtidsutsikter och erfarenhet av pedagogiskt arbete med barns och elevers utveckling och lärande. Ta chansen att prova på ett meningsfullt arbete!

Kompetens

Du ska ha avslutad gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet, eller kompetens som motsvarar ovanstående utbildning. Alternativt har du en påbörjad/avslutad pedagogisk högskoleutbildning.

Innan du ansöker vill vi att du ska ha förberett ett par saker:

• Ansök hos polisen om utdrag ur belastningsregistret gällande förskola och skola (handläggningstid är cirka 2 veckor).
  • Ha ditt CV redo:
    Betyg från gymnasiet, eller motsvarande utbildning
    Eventuella intyg för erhållna högskolepoäng
    Eventuell yrkeslivserfarenhet

I ansökan behöver du även lämna dina personuppgifter:

• För- och efternamn
  • Personnummer
  • Adress
  • Mobilnummer
  • E-postadress

Väkommen med din ansökan!

Sidan uppdaterad 2017-01-18

Vikariepoolen

E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

• Inloggning för föräldrar

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.