Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Invånare
  3. Barn och utbildning
  4. Sveriges bästa skola

Sveriges bästa skola

Vill du vara med i vårt arbete att skapa Sveriges bästa skola? Använd länken "Kommentera sidans innehåll" längst ner på denna sida eller "Tyck till" här till höger.

VI SKAPAR FÖRUTSÄTTNINGARNA

Vi skapar förutsättningar för Sveriges bästa skola

Oavsett aktivitet som barnen sysslar med – TV-spel, ridning, dans, fotboll osv – tränar de för att bli bättre. De kanske inte tävlar för att vinna priser, men på ett personligt plan tävlar de mot sig själva. På samma sätt vill vi att skolans lärande ska vara. Lekfullt, spännande och fylld av kunskap, kreativitet, glädje och att det skapar ett intresse att söka information och en vilja att lära sig mer.

VI SKA BLI BÄST

Vi ska bli bäst - Sveriges bästa skola

Du själv, tillsammans med föräldrar, lärare och skolpersonal har ett gemensamt ansvar för din fortsatta skolgång. Vi ska stötta, uppmuntra och ge de bästa förutsättningarna för dig att nå uppsatta mål. Och vi har satt målet högt. Vi ska bli Sveriges bästa skolkommun.

INGEN FRAMGÅNG UTAN BRA LEDARE

Ingen framgång utan bra ledare - Sveriges bästa skola

Precis som en god ledare ser läraren individens behov, styrkor och svagheter. Du som är lärare, ser därefter till att stärka de sidor som behöver stärkas. Detsamma gäller för skolledningen. För att resultat ska uppnås krävs nämligen rätt förutsättningar för lärare och elever.

Läs om vår vision och våra tankar på www.kalmar.se/bastaskola och dela med dig av dina åsikter. Använd dig av "Kommentera sidans innehåll" här nedanför. Det är lärande även för oss.

Kunskap och kreativitet skapar Sveriges bästa skolkommun.
Kalmar, en kommun med kunniga, trygga, självständiga och kreativa barn och elever!

Sidan granskad 2017-03-09

Mats Linde

Förvaltningschef
Barn- och ungdomsförvaltningen
Skeppsbrogatan 55
Tel: 0480-45 30 02
Mobil: 070-273 39 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Mer information:

Observera att alla dokument och externa länkar öppnas i ett nytt fönster.

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.