Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Evenemangskalender
  3. Mars 2017
  4. Frukosthäng

Huvudnavigering:

Frukosthäng

Använd nedanstående länkar för att hitta den information du söker.

Datum:
2017-03-31 kl 07:30 - 09:00
Arrangör:
Kalmar kommun
Kontakt:
Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Frukosthäng 19 maj

Har du en utmaning i din vardag som företagare? Vill du träffa likasinnade och hitta nya lösningar och infallsvinklar på det du funderar över? Då kanske Frukosthäng kan vara något för dig.

En gång varje månad träffas företagare på Kalmar Co i Baronen. Varje deltagare tar med sin en utmaning eller ett problem som hon eller han sedan får hjälp att lösa av andra entreprenörer och kreativa människor.

Dessutom bjuder vi på frukost!

Anmälan

Anmäl dig till företagslots Christian Hultén på Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Välkommen!

Sidan uppdaterad 2017-01-20

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.