Tyck till

Stäng

Hoppsan! Din webbläsare stöder inte Java-script, eller har det blockerat. Därför kan du inte fylla i det här formuläret.  Kontakta Kalmar kommuns kontaktcenter så får du hjälp.

Kontaktcenter
Stadshuset, Östra Sjögatan 18
Box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 00
Fax: 0480-45 00 47
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

Här är du:

  1. www.kalmar.se
  2. Demokrati
  3. Jobba hos oss
  4. Våra värderingar

Våra värderingar

I Kalmar kommun är vi medvetna om hur viktig personalpolitiken är för våra anställda. Därför utvecklar vi den ständigt. Vi vill ju att våra anställda ska ha det så bra som möjligt på sin arbetsplats.

Du ska ha de bästa förutsättningarna för att trivas och lyckas med ditt jobb.
Vi vill att arbetsplatserna i Kalmar kommun karaktäriseras av jämställdhet, hög kompetens, medbestämmande, samverkan, flexibilitet, utveckling och frihet.

Som anställd har du möjlighet att påverka din arbetssituation och verksamheten på din arbetsplats. Dina åsikter är viktiga för verksamheten, både positiva och negativa. Därför vill vi att det är en öppen dialog på våra arbetsplatser.

Samverkan är ett viktigt ledord i verksamheten. Den leder till delaktighet och att allas kunskaper, erfarenheter och åsikter kommer till användning i verksamheten och i olika beslutsprocesser.

Vårt mål är att Kalmar kommuns anställda ska ha en så hög kompetens som möjligt. Därför eftersträvar vi att kunna erbjuda flera utvecklingsmöjligheter som utbildningar och möjligheter till ändrade eller nya arbetsuppgifter.

Kalmar kommuns värdegrund

Kvalitetspolicy

Vi möter dig med respekt och engagemang.
Vi finns här för dig.

Miljöpolicy

Vi arbetar målmedvetet för att nå ett hållbart samhälle ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Arbetsmiljöpolicy

Vi eftersträvar en trygg arbetsmiljö där människor trivs, utvecklas och känner sig delaktiga.

Sidan uppdaterad 2016-08-29

Anne Elgmark

Personalchef
Kommunledningskontoret
Östra Sjögatan 16
box 611, 391 26 Kalmar
Tel: 0480-45 00 69
E-post: Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.

  • Vill ni bli familjehem?
  • Vattensmart
  • Plan för vatten och avlopp

Kalmar kommun, Box 611, 391 26 Kalmar. Kontaktcenter 0480-45 00 00, fax. 0480-45 00 47, Detta är en e-postlänk som visas som en bild. För att kunna läsa länken måste javascript vara aktiverat i webbläsaren. Detta görs av säkerhetsskäl för att minska antalet skräppostmeddelanden som skickas till Kalmar kommun.